Лишилося два тижні до моменту, коли в Парижі розпочнуться олімпійські змагання на борцівському килимі.

Українські борці пройшли навчально-тренувальні збори та готові боротися за медалі! До Олімпійської бази в Конча-Заспі завітало керівництво Асоціації спортивної боротьби, щоб поспілкуватися з нашими олімпійцями та висловити свою підтримку.

“Уже традиційно ми зібрались разом, аби провести команду на найважливіші змагання у їхньому житті. Ми пишаємося нашими спортсменами, та впевнені, що український прапор не раз майорітиме на пʼєдесталі. – зазначив Президент Асоціації спортивної боротьби України Юрій Копитко. – Вірте і ви у свої сили, адже ви – наша гордість і надія. Нехай кожен поєдинок буде видовищним та сповненим волі та рішучості.

Не забуваймо, що успіх кожного спортсмена, це успіх великої команди тренерів, лікарів, масажистів та усіх інших, які щодня поруч.”

В той час, як спортсмени цілого світу чотири роки щоденно працювали, щоб показати в Парижі найкращий результат, наших спортсменів цієї можливості позбавили російські війська. Але незважаючи на всі складності, борцівська спільнота встояла та продовжила роботу заради Перемоги.

“Пишаємося нашими спортсменами та віримо в їхні перемоги – каже перший віце-президент АСБУ, народний депутат Едуард Прощук. – Ці змагання в час війни для них неабияк необхідні, а для нас як для країни дуже важливі. Адже наш гімн та призові місця — це як ковток свіжого повітря для спортсменів та нашої держави перед великою перемогою над окупантами.”

Українські борці усвідомлюють важливість своєї місії та докладуть всіх зусиль, аби нагади світу про незламний український народ, про країну, яка щодня веде боротьбу з окупантами.