Зараз Національні збірні команди проходять підготовчі збори до ліцензійного чемпіонату світу на високогірній базі Заросляк.

Завітали в Карпати до борців і керівництво Асоціації спортивної боротьби – Юрій Копитко та Едуард Прощук. Разом зі спортсменами вони піднялись на найвищу вершину України – Говерлу. Підкорення цієї вершини вже традиційне перед найважливішими змаганнями і символізує жагу до перемоги.

“Гарно провели час під час походу, поспілкувалися, обговорили виклики і плани на майбутнє. – ділиться враженнями народний депутат Едуард Прощук. – Зараз наші борці й борчині зі збірних готуються до ліцензійного Чемпіонату світу. Це перший етап відбору до Олімпійських ігор 2024, які відбудуться в Парижі. Ми активно готуємось і налаштовані, що ситуація в спортивній спільноті дозволить спортсменам взяти участь в Олімпіаді.

“Я вкотре переконався, що наша команда зможе подолати усі виклики. – резюмує Президент Асоціації спортивної боротьби України Юрій Копитко. – Зараз, як ніколи, час для підтримки та згуртованості. Радію, що є частиною такої команди!”

Перед нашими спортсменами зараз стоїть чимало викликів. Але завдяки Збройним Силам україни борці мають змогу тренуватися та захищати честь країни на світовій арені!