Сьогодні ми відзначаємо День фізичної культури та спорту України!

Асоціація спортивної боротьби України щиро вітає спортсменів, тренерів, всіх фахівців галузі фізичної культури і спорту та всіх прихильників фізкультурно-спортивного руху з нагоди свята.

Спорт втілює в собі молодість, велич духу і мужність, а здорові духом і тілом люди складають опору суспільству, адже спорт не тільки дає здоров’я, а й загартовує характер і волю. Під час війни всі якості проявились в спортсменах якнайкраще. Незважаючи ні на що наші атлети тренуються та перемагають на міжнародних килимах. Кожного разу, коли здіймається жовто-блакитний прапор та звучить гімн України – світ вкотре переконується в незламності української нації. Кожна перемога українських спортсменів нагадує світовій спільноті, що саме наша держава захищає цивілізований світ від російських дикунів.

Нехай щастить кожному, хто присвятив своє життя популяризації здорового способу життя або щодня працює над собою, щоб гідно представляти країну на міжнародній світовій арені. Бажаємо всім співгромадянам мирного неба над головою та затишку у рідній домівці.

Віримо в Перемогу, Віримо в ЗСУ!