21 грудня, відбувся традиційний Всеукраїнський турнір «Крок до Олімпу» на призи срібного призера XXX Олімпійських ігор Валерія Андрійцева.

Участь у змаганнях взяли 106 учасників та сім команд.

Учасники змагань

«Потужний турнір, гарна традиція, цікаві зустрічі…Юних борців та їх тренерів щиро вітало керівництво громади. З вітальним словом також звернулися заступник голови Житомирської ОВА Юрій Денисовець, Заслужений тренер України, Заслужений працівник фізичної культури і спорту України, тренер Валерія Андрійцева Ігор Малинський, інші поважні гості. І, звичайно, оплесками присутні радо вітали Валерія Андрійцева», — пише мерія.

Фото: Малинська міська рада

Відразу після цього юні борці розпочали змагання, які продовжилися учора, 22 грудня. Після підбивання підсумків змагань переможцям вручили кубки, медалі та пам’ятні дипломи.

«Приємно, що цей турнір, який завжди відбувається за фінансової підтримки міської ради і до підготовки якого залучаються депутати, працівники виконавчого комітету та керівництво громади, вкотре об’єднав усіх початківців у вільній боротьбі, дав відчути смак перемоги, навчив переборювати поразки та здружив юних спортсменів. Малинська школа вільної боротьби вкотре довела свій високий рівень.

Сподіваємося, усі учасники змагань залишилися задоволені та отримали гарні емоції. Дякуємо тренерам, організаторам та спонсорам цього цікавого спортивного турніру», — підсумували у дописі.

1 з 11

Нагороди для переможців (усі фото: мерія)

Нагадаємо, що вперше турнір «Крок до Олімпу» у місті Малині був проведений у  грудні 2012 року як відкрита першість Малинської дитячо-юнацької спортивної школи серед юнаків та дівчат з вільної боротьби.  

З 2016 року  змагання вийшли на Всеукраїнський рівень. Головними організаторами турніру традиційно є Малинська міська рада,  Асоціація спортивної боротьби Житомирської області, Житомирське обласне відділення  Національного олімпійського комітету, спортивний клуб «Олімп-Малин» та Малинська дитячо-юнацька спортивна школа.

Джерело: https://malyn.media/