До академії боротьби Прикарпаття ім. Василя Федоришина завітав т.в.о. Міністра молоді та спорту України Матвій Бідний з командою. Тренери розповіли гостям про успіхи вихованців академії на міжнародних турнірах та чемпіонатах.

“Обговорили з народним депутатом та віце-президентом Асоціації спортивної боротьби Едуардом Прощуком розвиток вільної боротьби Івано-Франківщини та безпосередньо покращення умов функціонування Академії шляхом надання статусу Центру олімпійської підготовки. – поділився враженнями Матвій Вікторович. – Сьогодні вболіваємо за спортсменів, вихованців Академії, членів Національної збірної України з вільної боротьби на чемпіонаті Європи 2024 в Бухаресті, Румунія.”

“Тішить, що Міністерство молоді та спорту України активно підтримує прикарпатських борців взаємодіючи з Асоціацією спортивної боротьби України. – каже перший віце-президент АСБУ, народний депутат Едуард Прощук. – Така співпраця посприяє Академії боротьби Прикарпаття імені Василя Федоришина вийти на новий рівень.”

Боротьба один з найуспішніших олімпійських видів спорту в Україні і тому підтримка держави завжди дає результати у вигляді медалей найвищого ґатунку.