Справжне свято для дітей та батьків влаштували борці в ТРЦ Гулівер

Яскраві емоції, жага до перемоги та зірки спорту світової величини. Чемпіони Європи з греко-римської боротьби Армен Варданян, а також срібний призер Олімпіади в Лондоні Валерій Андрійцев та Олімпійських Ігор у Ріо-де-Жанейро Жан Беленюк завітали на відкриття дитячої ліги боротьби.

Захід відбувся у самісінькому центрі столиці – торгово-розважальному комплексі «Гулівер». Відкрите тренування та показові виступи юних борців. Головна мета – виховати сильних, сміливих, впевнених в собі чоловіків, які так потрібні Україні. У першій матчевій зустрічі ліги між собою зустрілися два київські клуби з греко-римської боротьби: «імені Івана Богдана» та спортивний клуб «На Подолі». Семирічний Давид поки не вражає габаритами та свого супротивника у категорії «до 25 кг» переміг дуже впевнено. Для цього використав свої улюблені прийоми. Та не тільки технічними прийомами і фізичною готовністю спортсмени вразили велику кількість уболівальників.
Десять сутичок пройшли на одному диханні. Після – подарунки, грамоти та навіть призові. А ще зірки заходу анонсували про благодійний аукціон. Той, хто виграє лот на індивідуальне тренування з Жаном Беленюком отримає незабутні емоції не тільки від спарингу з зіркою. Усі виручені кошти від події підуть на придбання обладнання для столичного центру мікрохірургії ока.