У Харківській області напали на тренера-борця

Тренер з вільної боротьби Іван Будник поділився в своєму фейсбуці трагічними подіями, що сталися днями. Далі пряма мова:

“3-го травня в новому спортивному комплексі ФОК« Мобіль »в Пісочині Харківської області сталося страшне ПП.

Я один з тих професійних тренерів, які офіційно працюють в даному спортивному комплексі.

Трапилося наступне:

З самого початку роботи спорткомплексу, мені було виділено час і частину залу для проведення тренувань з вільної боротьби. Графік проведення та місце проведення тренувань були офіційно затверджені директором даного спортивного комплексу. Більш того я офіційно оформлений на роботу в даному комплексі.

На жаль з самого початку відкриття спорткомплексу і початку проведення тренувань мені почали надходити погрози з боку тренера по Сумо Дмитра Перепелиці та його друга Антона Чуєва. З цими хлопцями ми ділили зал навпіл, але вимоги були такі, що я повинен відмовитися від проведення тренувань з вільної боротьби і перевести всіх дітей з моєї групи в групу сумо. Звичайно на дані погрози я особливої ​​уваги не звертав.

3-го травня як завжди перед проведенням тренування я побудував групу дітей, дізнався їх стан здоров’я, зробив перекличку, але тут в терміновому порядку мене покликав поспілкуватися до роздягальні Дмитро Перепелиця. У свою чергу я попросив свого колегу провести розминку у дітей і нічого не підозрюючи вийшов на переговори до Дмитра.

При виході із залу я помітив, що Дмитро не один, а зі своїм другом Антоном Чуєвим, який постійно відвідує тренування, але знову ж таки нічого не запідозрив. Після відкриття дверей з залу в роздягальню з боку Антона Чуєва я отримав сильний удар в обличчя, після якого нижня щелепа вже була роздроблена і переламана в двох місцях. Присів від різкого болю і почув ще раз погрози і вимоги віддати час проведення в залі на користь секції сумо. Кинувши мене в роздягальні Антон Чуєв і Дмитро Перепелиця, як ні в чому не бувало, повернулися в зал і продовжили тренування зі своїми хлопцями.

У крові, з переломною щелепою я спустився на ресепшен, де мені надали медичну допомогу (вкололи знеболююче) і викликали швидку допомогу. Також ресепшеонист сповістили про те, що трапилося директора спорткомплексу.
По приїзду швидкої директор ФОК Мобіль в терміновому порядку зупинив обидві тренування (з вільної боротьби і сумо) діти були відпущені додому.

На “швидкій допомозі” мене доставили в лікарню невідкладної допомоги, в відділення щелепно-лицьової хірургії.

Після обстежень були проведені відразу дві операції. Перша операція: видалення двох зубів, в місця яких у подальшому будуть вмонтовані титанові пластини. За висновком медиків самостійно щелепа більше ніколи не зростеться. Друга операція: виставлення і фіксація щелепи в правильне анатомічне положення, а також фіксація її за допомогою спеціальних сталевих спиць.
У вівторок, 8 травня належить зробити третю операцію, в якій розріжуть м’які тканини обличчя, доберуться до місця двох віддалених зубів і вставлять титанові пластини для того щоб щелепа хоч як то могла працювати і виконувати необхідний функціонал.

За даним фактом опитані всі свідки, але ті на кого я вказав у своєму поясненні з наданням їх фото та облікових записів в соціальних мережах не затримані і їм не висунуто звинувачення. Це саме Антон Чуєв і Дмитро Перепелиця.

Також повідомляю Вам, що дані особи продовжують, як ні в чому не бувало проводити тренування з дітьми в спорт комплексі ФОК Мобіль.
За даним інцидента обов’язково після проведення третьої операції і позитивного висновку з боку медиків я напишу всі необхідні заяви в правоохоронні органи, візьму участь у всіх етапах суд.мед експертизи і направлю по потребі позовні заяви до суду.

Прошу всіх хто це читає допомоги у вирішенні даного інцидента. Також прошу і рекомендую дітей, ні в якому разі не пускати на тренування до цих “тренерів нашої реформованої поліції і правоохоронним органам, органам дізнання і суду – уважності та відповідальності в прийнятті рішень. А винним особам швидше сісти на лаву підсудних і отримавши термін – усвідомити, що головне це життя людини і ніхто не має право на неї зазіхати, якими б сильними і авторитетними Ви не були. ”