Борчиня Оксана Чудик – віце-чемпіонка ЮОІ-2018
Ще одну олімпійську медаль в скарбницю збірної України на ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських іграх приносить наша представниця вільної боротьби Оксана Чудик.

У ваговій категорії до 65 кг лише у фіналі українка поступилася срібній призерці чемпіонату світу серед кадетів з Китаю Жоу Ксінру й виборола звання віце-чемпіонки Юнацьких Олімпійських ігор-2018.

Після здобуття срібної медалі у змаганнях з вільної боротьби у ваговій категорії до 65 кг наша віце-чемпіонка ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських ігор Оксана Чудик була дуже засмучена, але сказала нам декілька слів про свій виступ:

«Чесно кажучи, не хочу взагалі нічого казати. Я дуже хотіла золоту медаль. Мені було по силам її вибороти, але я не змогла це зробити. Мені дуже прикро, але я не буду зупинятися, опускати руки, а й надалі працюватиму задля досягнення нових спортивних висот. Я рада, що маю олімпійську медаль».

Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка привітав Оксану та її наставників з чудовим здобутком, побажавши завжди вірити в свої сили та впевнено крокувати до нових звершень. Також спортсменку та тренерів вітає Асоціація спортивної боротьби та вся борцівська спільнота.

http://noc-ukr.org