Чергові змагання серед кадетів 2002-2004 р.н. пам’яті заслуженого тренер УРСР відбудуться з 22 по 24 січня 2019 року.

Даний турнір в світі вільної боротьби займає окреме місце, а для Харкова – він просто знаковий, адже через нього пройшли всі майбутні зірки дорослої збірної України. Цього разу в 9-й раз кадети 2002-2004 р.н. спортивними досягненнями і волею до перемоги вшанують пам’ять Леоніда Олександровича Дуная.

У програмі нинішнього року змін небагато. Організаторами розіслані запрошення в країни Європи, які традиційно на високому рівні культивують наш вид спорту. Всього очікується близько 400 учасників (юнаки та дівчата), і приблизно десята їх частина – це харків’яни, вихованці ХДВУФК №1, місцевих ДЮСШ, а також представники Куп’янська та Лозової.

Турнір пройде в три дня. У перший з них відбудуться кваліфікаційні та втішні сутички в одиночних розрядах, в другій визначаться переможці індивідуальних змагань. На закінчення ж (і це відмінність нинішнього заходу) в окремий день, 24 січня, відбудеться командний турнір, або, як його ще називають, стінка на стінку. Додамо, що в ньому візьме участь як збірна України, так і окремо збірна Харківської області.

Положення турніру –  Меморіал Дуная Файл для заватаження