Ми підготували для вас добірку борцівських подій за минулий тиждень

Кубок Вишнівця

2 березня на Збаражчині (Тернопільська обл.) вдруге відбувається відкритий Всеукраїнський «Кубок Вишнівця» з вільної боротьби серед дітей. Змагалися 135 спортсменів з Тернопільської Хмельницької, Рівненської, Львівської областей та з міста Тересін, що у Польщі. У турнірі взяли участь 12 команд у 15 вагових категоріях.

—  Особливо видовищними та запеклими були фінальні сутички, де навіть найменші борці показали себе на повну. Глядачі, судді, тренери, учасники не могли відвести очей від килиму, аби не пропустити найцікавіше. Було, що й борці, які тренуються в одному спорт-клубі, під час сутичок спонукали глядачів неабияк стискати кулаки. На цьому змаганні серед спортсменів з кожних міст були переможці, —  наголосив тренер та один з організаторів Петро Король, додавши, що Вишнівці давно не приймали у себе настільки видовищних змагань.

Меморіал Пустовіта

Вдруге, у Білій Церкві відбувся турнір із вільної боротьби пам‘яті Андрія Пустовіта.

Турнір Шемякіна

У Полтаві відбувся  XXVII всеукраїнський турнір з вільної боротьби серед юнаків і дівчат пам’яті дворазового чемпіона світу І. Шемякіна. У турнірі взяли участь близько 200 борців з більшості областей України та команди з Молдови та Азербайджану. Турнір проходив у спортивному комплексі «Спартак» за підтримки Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавської ОДА. Свою та вправність продемонстрували юнаки і дівчата 2002-2004 року народження.

Турнір Первачука

Також цими вихідними у Львовів відбувся турнір-меморіал Первачука, результати турніру та фотозвіт – дивіться в наступному дайджесті за тиждень.

Джерела: http://vyshnivetska-gromada.gov.ua, https://usms.gov.ua Фото Іван Парчук

Якщо у вашому місті чи селі відбуваються цікаві борцівські події – надсилайте інформацію на скриньку asbuwrestling@gmail.com