Турнір до річниці визволення Херсону

У Херсоні завершився турнір з вільної боротьби серед юнаків 2002-2004 р.н, присвячений 75-ій річниці визволення міста від нацистських окупантів.

ТУРНІР З БОРОТЬБИ У ХЕРСОНІ

ТУРНІР З БОРОТЬБИ У ХЕРСОНІУ Херсоні завершився турнір з вільної боротьби серед юнаків 2002-2004 р.н, присвячений 75-ій річниці визволення міста від нацистських окупантів.

Publiée par КАНАЛ "ВТВ плюс" – Новини Херсона sur Mercredi 20 mars 2019

Турнір Халатова

У Харкові у старому спорткомплексі НТУ ХПІ 15 березня пройшов традиційний турнір з вільної боротьби пам’яті заслуженого тренера УРСР Роберта Олександровича Халатова. Цей відомий фахівець свого часу пліч-о-пліч працював з іншим славетним наставником – Леонідом Олександровичем Дунаєм, створюючи і примножуючи високий статус харківської боротьби. Щоправда, турнір пам’яті Леоніда Дуная відомий у всій Україні і далеко за її межами. У той же час змагання, приурочені заслугам Роберта Халатова, тільки набирають обертів.

Цього разу для визначення переможців до Харкова з’їхалися борці 2004 р.н. і молодше. Всього учасників було 110 осіб. На прохання тренерів, які привезли своїх вихованців, вагових категорій було не 10, а 12. Крім офіційних ваг в категорії U15, були додані 35 кг і 100 кг. І, що примітно, в найлегшій категорії було найбільше число претендентів нагород.

Учасниками стали різні школи Харкова, а також провідні центри, які культивують вид спорту, з Харківської області – Лозова, Куп’янськ, Краснопавлівка. Також прибули делегації з Києва, Сумської, Донецької та Полтавської областей. Причому всі команди не залишилися без нагород, які, можна сказати, розподілилися рівномірно. Даний турнір для спортсменів став першим етапом підготовки до Чемпіонату України U15, який намічений на травень і повинен відбутися в Запоріжжі. З місцевих борців визначилися лідери, і вони повинні будуть підтвердити даний статус через місяць на чемпіонаті Харківської області, щоб уже в травні боротися за медалі найсильніших в країні і путівки на Чемпіонат Європи.

Змагання пройшли за сприяння та безпосередньої участі Федерації спортивної боротьби Харкова (президент – Євген Ручка), а також ректорату НТУ ХПІ (ректор – Євген Сокіл, проректор – Магомед Гасанов).

“Мухаджир”

23 березня у Києві відбувся турнір з вільної боротьби “Мухаджир”.

270 учасників, 20 команд: Крим, Чернігівська, Сумська, Житомирська, Київська області і команди м.Києва

Спартакіада НУБіП

19 березня відбулись змагання 62-ої спартакіади студентів київського Національного Університету біоресурсів та природокористування України з боротьби вільної.

Змагання проходили у 6 вагових категоріях, всього прийняли участь у змаганнях 47 спортсменів з 11 факультетів і 2 ННІ. Командний залік визначався за найбільшою сумою балів нарахованих за зайняті місця 4 кращим спортсменам команди.

Призерами змагань у командному заліку стали:

1 місце – факультет конструювання та дизайну – 190 балів;

2 місце – механіко-технологічний факультет – 175 балів;

3 місце – агробіологічний факультет – 165 балів.

Результати змагань доступні для завантаження ТУТ

Всеукраїнський турнір “Наші надії”

16-17 березня 2019 у м.Харкові на спортивній базі КДЮСШ -7 проводився 3 Всеукраїнський турнір серед юнаків “Наші надії”.

У змаганнях взяли участь 170 юних спортсменів з Дніпропетровської,, Донецької, Запорізької, Полтавської, Сумської, Харківської областей та м.Києва. Результати змагань дивіться ТУТ.

Grand Prix Chomutov 2019

14-15 березня в Чехії відбувся Grand Prix Chomutov 2019, який зібрав 18 країн (з них 12 збірних основного складу, більше 300 учасників). Всього було проведено 548 сутичок!


Збірна України з греко-римської боротьби (Вінниця, Тернопіль, Мукачево, Стрий) серед кадетів посіла ПЕРШЕ КОМАНДНЕ МІСЦЕ!!!

Надія 2019

15-17.03.2019р в м. Костопіль Рівненської обл. відбувся традиційний міжнародний турнір з греко-римської боротьби.
Цього року Костопільщина святкує 40 років заснування боротьби на своїх теренах.
Турнір ” Надія” користується великою популярністю, що підтверджують команди які привезли своїх найкращих , а саме :

  • Польща ( Радом, Познань, Хелм)
  • Литва ( Каунас, Вілнюс)
  • Білорусь ( Ліда )
  • 11 команд з різних куточків України.

Кубок Челендж 2019

17 березня в Харкові у  ТРЦ “КАРАВАН” в рамках Відкритої Дитячої Ліги Спортивній Боротьби України відбувся 1-й весняний етап Кубку Челендж з греко-римської боротьби. Участь взяли спортсмени з трьох команд: СКБ “МЕОТИДА” м. Маріуполь, СКБ “ВІННИЦЯ” і спортивний клуб боротьби Федерації греко-римської та спортивної боротьби України “ХАРКІВСЬКІ ЛЕВИ”.

V Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби серед учнівської молоді

22-23 березня в м. Болехів, Івано-Франківської області відбувся всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби. В змаганнях брали участь команди з Рівненської, Львівської, Івано-Франківської, Закарпатської, Тернопільської, Миколаївської області та м.Києва, загальна кількість учасників 180 спортсменів.

Джерела: https://nubip.edu.ua/node/58294,  http://www.kwf.kh.ua

ШАНОВНІ ТРЕНЕРИ ТА ФУНКЦІОНЕРИ! ЯКЩО У ВАШОМУ МІСТІ ЧИ СЕЛИЩІ ВІДБУВАЮТЬСЯ ЗМАГАННЯ З ВІЛЬНОЇ, ЖІНОЧОЇ ЧИ ГРЕКО-РИМСЬКОЇ БОРОТЬБИ – БУДЬ-ЛАСКА НАДСИЛАЙТЕ НАМ ІНФОРМАЦІЮ ТА ФОТО! МИ ОБОВ’ЯЗКОВО РОЗМІСТИМО НОВИНУ ПРО ВАШ ТУРНІР НА НАШОМУ САЙТІ.

СКРИНЬКА ДЛЯ ЛИСТІВ asbuwrestling@gmail.com