Борчині, як завжди серед кращих

Журнал  “RiaUkraina” презентував рейтинг “ТОП-50 успішних жінок Львівщини”. До почесного списку увійшли відомі громадські активістки, волонтери, бізнес-леді, артисти, журналісти. Рейтинг формували на основі оцінок експертів. У ролі експертів виступили відомі чоловіки Львова та області — юристи, адвокати, журналісти, власники ЗМІ. Жінок оцінювали за п’ятьма критеріями: громадська діяльність, бізнес та кар’єра, суспільна активність, авторитет у сфері діяльності, імідж та особиста популярність.

До престижного списку увійшли і наші красуні-борчині Юлія Ткач та Оксана Лівач. Вітаємо дівчат із заслуженим визнанням та бажаємо подальших перемог на килимі та в житті.

Сумчани їдуть в Естонію

Троє сумських борців готуються до великого міжнародного турніру з вільної боротьби в Естонії в Талліні. Він стартує 29 березня з понад 2000 учасників з понад 30-ти країн світу. З України на турнір поїдуть учасники з 10-ти спортивних клубів України із Сум поїдуть вихованці Міжнародного клубу “Чемпіон”.

Як відбуваються останні дні підготовки і чи готові спортсмени морально – дивіться у відео цікавої розмови та сюжеті.

У Чернівцях змагались студенти

21 березня у Чернівцях відбулися змагання з вільної боротьби в залік ХІV обласної Універсіади серед студентської молоді закладів вищої освіти ІІІ-ІV р. а.

Результати виступу жіночих команд

  1. ЧТЕІ КНТЕУ– 60 очок;
  2. ЧНУ – 55 очок;
  3. БДМУ – 50 очок;

У чоловіків турнірна таблиця виглядала так:

  1. ЧНУ – 60 очок;
  2. ЧТЕІ КНТЕУ – 54 очки;
  3. БДМУ – 49 очок;

Боротьба на Буковині

Інтерв’ю з Миколою Сафроняком, призером  Всеукраїнських ігор з єдиноборств серед школярів “Combat Games” та Сергієм Одинаком, тренером Чернівецької ОДЮСШ.

Чемпіонат Житомирської області

Днями у Малині стартував обласний чемпіонат з боротьби вільної серед кадетів і кадеток. У змаганнях брали участь команди з Малина, Житомира, Новоград-Волинського, Бердичева, Коростеня, Олевська, Овручського р-ну, Андрушівського р-ну та Радомишля. Загалом в чемпіонаті змагалися 123 спортсмена. Змагання пройшли на високому організаційному рівні та на двох килимах.

У командному заліку серед кадетів: 1 місце – м. Коростень (175 балів), 2 місце – м. Бердичів (124 бали), 3 місце – Олевський р-н (94 бали), 4 місце м. Малин (93 бали), 5 місце – Андрушівський р-н (67 балів), 6 місце – м. Новоград-Волинський (47 балів), 7 місце – Житомир (39 балів), 8 місце – Овруцький р-н (36 балів), 9 місце – Малинський р-н (22 бали), 10 місце Новоград-Волинський р-н (14 балів), 11 місце – Радомишльський р-н (8 балів);

А серед кадеток команди посіли наступні місця: 1 місце – м. Коростень (109 балів), 2 місце – Новоград-Волинський р-н (83 бали), 3 місце – Радомишльський р-н (79 балів), 4 місце – м. Новоград-Волинський (73 бали), 5 місце Малинський р-н (71 бал), 6 місце – Коростенський р-н (67 балів), 7 місце – Овруцький р-н (44 бали), 8 місце – Малинський р-н (37 балів), 9 місце – Олевський р-н (20 балів), 10 місце – Андрушівський р-н (14 балів,) 11 місце – м. Бердичів (6 балів)

Чемпіонат Запоріжжя з греко-римської боротьби серед юнаків  пам’яті Максима Подольського

30 березня 2019 в залі спортивної боротьби Запорізької обласної ШВСМ проходив Відкритий чемпіонат міста Запоріжжя з греко-римської боротьби серед юнаків 2005-2007 р.н. пам’яті чемпіона світу серед кадетів 1999 р Максима Подольського. Турнір 2019 р проводився в рамках відкритої першості міста. Спонсорами турніру стали його однокласники Ілля Торопов і Дмитро Корепин, а Кубки в номінаціях заснували його товариші по килиму: призер Олімпійських ігор, 3-кратний віце-чемпіон світу, 2-разовий чемпіон Європи Армен Варданян і призер чемпіонату України Максим Компанієць. У змаганнях взяли участь близько 70 юних борців з Києва, смт. Покровське, Дніпропетровської області та міста Запоріжжя.

APRIL WRESTLING GAMES – 2019

30 березня 2019 року у Харкові відбулися яскраві дитячі змагання “APRIL WRESTLING GAMES -2019″. У Традиційному відкритому Всеукраїнському турнірі взяли участь борці греко-римського стилю у віковій категорії до 15 років та молодші юнаки.

Джерела: http://chtei-knteu.cv.ua http://borotba.zt.ua