Олександр Хоцянівський здобув бронзу чемпіонату Європи у вазі 125 кг! На його рахунку вже є бронзова медаль континентальної першості зразка 2013 року.

Олександр розпочав з впевненої перемоги (10:0) над бронзовим призером чемпіонату світу серед військовослужбовців, греком Kargiotakis Ioannis. Титулований німець в чвертьфіналі також не зміг встояти під тиском Хоцянівського – 5:1.

Півфінал видався непростим. Гено Петріашвілі – дворазовий бронзовий призер чемпіонату світу, чемпіон та дворазовий бронзовий призер чемпіонату Європи, бронзовий призер Європейських ігор, бронзовий призер Олімпійських ігор. Грузинський борець впевнено почувається на європейському килимі, але й українець приїхав до Бухаресту з серйозними намірами. Олександр спершу вів у рахунку. На останній хвилині грузин зрівняв рахунок 2:2, і ще один бал отримав через те, що судді не задовольнили челенж.

У малому фіналі нашого борця чекав володар срібла та бронзи чемпіонату Європи Роберт Баран з Польщі. Протистояння завершилось на користь вітчизняного борця – 3:2.

РЕЗУЛЬТАТИ FS -125 kg

Таким чином на рахунку нашої команди дві бронзові медалі.

УКРАЇНСЬКА ЗБІРНА З ВІЛЬНОЇ БОРОТЬБИ – П’ЯТА В ЗАГАЛЬНОКОМАНДНОМУ ЗАЛІКУ!

Вітаємо спортсменів та тренерський штаб з успішним виступом на континентальній першості!

http://ukrwrestling.com.ua/index.php/2019/04/08/krashchi-sutychky-chempionatu-yevropy-vil-na-borot-ba/