Українці стали першими у Польщі

Нещодавно  м. Тересін  Польща відбувся ХІV міжнародний турнір з вільної боротьби у якому прийняло участь спортивні клуби Польщі, Німеччини, Литви, Росії . Команду  України представляли СК Чемпіон м. Збараж та команда  м. Камянець – Подільського. Загальна кількість учасників понад 200 чоловік з 34 команд.

У змаганнях розігрувалась командна першість у якій перемогу здобув  СК «Чемпіон» набравши 128 очок залишивши позаду себе команди Росії 67 очок та Польщі 66 очок.

Перші місця здобули :

Смакула Олександр-29 кг.(м. Збараж),

Оксюк Іван -32 кг.(Новоград Волинський),

Хариш Владислав – 35 кг(м. Збараж)

Прус Ілля – 41 кг (Олімпійський коледж ім.. І. Піддубного)

Прус Ростислав -44 кг, (Олімпійський коледж ім.. І. Піддубного)

Синицький Данило -62 кг. (Олімпійський коледж ім.. І. Піддубного)

Срібні призери змагань:

Борак Дмитро – 29кг (Олімпійський коледж ім.. І. Піддубног)

Баньковський Назар-32 кг.(м. Збараж)

 Доган Роман -41 кг. (Олімпійський коледж ім.. І. Піддубного)

Бронзові призери змагань

Вінтонович Ілля -32 кг. .(м. Збараж); Пожогін Влад -85 кг.(м. Збараж)

У Харкові відбувся турнір з вільної боротьби присвячений дню космонавтики. 195 юних борців змагались за медалі. Учасники приїхали не лише з Харківської області, але й з республіки Білорусь.

Чемпіонат України серед кадетів з вільної боротьби

XIII Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби серед молоді на призи Гетьмана козацтва Запорізького

XIII Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби серед молоді на призи Гетьмана козацтва Запорізького, маршала Дмитра Сагайдака пройшов 13-14 квітня

Організатором виступив головний отаман «Окремої природно-правозахисного округу» МГО КЗ »генерал козацтва А.Пилипенко за підтримки профспілки« Металургів »ПАТ« Дніпровський меткомбінат ».

Україна на цих змаганнях представили 14 команд. Також вперше в Кам’янське приїхала команда Молдавської Республіки. Всього за кубки, призи та медалі боролися 117 спортсменів із Верхньодніпровська, Вінниці, Кривого Рогу, Новомосковська, Дніпра, Запоріжжя, Кременчука та Кам’янського. Турнір проводився на килимі культурно-спортивного центру «Дніпровець» ДМК в 10 вагових категоріях – від 26 до 46 кілограмів, в 3-х вікових групах – 2005-2006 р.н., 2008-2009 р.н., 2010-2011 г .р. і молодші. Детальні результати дивіться ТУТ

Чемпіонат України з греко-римської боротби U-15

18-21 квітня м. Харків завершився Чемпіонат України – 2019 U-15. У командному заліку перше місце посіла Донецька область, друге місце – Рівненська область, третє місце – Дніпропетровська область.

Повні результати Чемпіонату України з греко-римської боротьби серед молодших юнаків U-15

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Завантажити [3.61 MB]