Турнір Сила традицій

1 червня в місті Лозова спортивний клуб “Grand Sport Elite” провів четвертий Традиційний турнір з вільної боротьби “Сила традицій”. У змаганнях взяли участь понад 180 борців: 15 команд з України (5 областей) і 1 команда з Молдови.
У командному заліку:
1 місце 🥇заняла команда м.Лозова SC “Grand Sport Elite”,
2 місце 🥈команда г.Торецк,
3 місце 🥉команда Первомайський-Краснопавлівка ДЮСШ “Спартанець” тренер Несповітий В.

У всіх вікових і вагових категоріях чемпіони та призери нагороджувалися кубками, медалями, дипломами та пам’ятними призами, так само кубками “За волю до перемоги” та дипломами нагороджувалися всі учасники змагань які не стали призерами але показали своє бажання перемагати.

Всі чемпіони так само нагороджувалися солодкими призами))) Дякуємо Громадській організації “Опора Єдиних Борців ” Олександр Опора, і” Акіяма “за фінансову та моральну підтримку в організації та проведенні цього чудового спортивного свята для дітей.

Ірина Коляденко показала свої медалі

Ірпінчанка Ірина Коляденко перемогла на травневому міжнародному відбірковому турнірі з вільної боротьби. Ця перемога є першим переконливим стартом Ірини після тривалої перерви через операцію на коліні.

МАЛЮК – 2019!

В Рокитному, що на Рівненщині, триває Всеукраїнський юнацький турнір з вільної боротьби, присвячений Дню захисту дітей. Змагання зібрали більше 250 учасників з Житомирської, Івано-Франківської, Тернопільської, Хмельницької, Рівненської, Київської областей та республіки Білорусь. Юні борці демонструють відмінну техніку і бойовий дух! Хлопці перемагають не тільки суперників, а й спеку, втому й біль! Бо змагатися на розпеченому, як сковорідка килимі, то є справжній подвиг! І малі герої стираючи сльози відважно йдуть вперед!

Велика дяка ініціатору змагань, фанату своєї справу, козаку сучасності Івану Парчуку! Іван Іванович зробив все щоб в невеличкому мальовничому містечку змагання серед дітей на відкритому повітрі пройшли на гідному рівні! Подбав за ексклюзивні нагороди для учасників та пам‘ятні подарунки для гостей. Велика дяка голові Рокітнівської районної державної адміністрації Миколі Кушніру. Всім меценатам та друзям хто допоміг в організації Свята дитячої боротьби! В Україні є талановиті, обдаровані діти! Уклін тренерам! Суддям! Вам, шановні батьки!Українці будуть перемагати!

Повний фотозвіт від Олександра Пастухова ТУТ

Турнір Тростянського

У Києві відбувся турнір-меморіал Тростянського. Участь в змаганнях приймали 230 учасників та 16 команд.

Вашій увазі невеличке відео з турніру

Турнір Дехтярьова

https://www.youtube.com/watch?v=Ux7JMMIeh5I