Оксана Лівач стала срібною призеркою ІІ Європейських Ігор у Мінську!

Оксана Лівач впевнено йшла до фіналу. Борцівські країни Румунія, Болгарія та Білорусь поступились під натиском львів’янки і вона вийшла до фіналу де зустрілась зі своєю титулованою землячкою Марією Стаднік, що виступає за Азербайджан. Спортсменки добре знають одна одну і займаються в одному залі. Цього разу досвідчена Стаднік була сильнішою, але віримо, що в Оксани ще все попереду, вона продемонструвала боротьбу високого класу та принесла глядачам та вболівальникам велике задоволення від боротьби.

WW -50 kg – результати

Вітаємо спортсменку та тренерський штаб!

Оксана поділилася враженнями про ЄвроІгри НОК Україна : «Надзвичайно потужні змагання, дуже гарна атмосфера, всі спортсмени, Селище атлетів… Я вперше на таких змаганнях, і відчувається їх рівень. Надзвичайно приємно перебувати в команді України на Європейських іграх. Що ж, це була моя репетиція перед Токіо».

Також Оксана оцінила свій виступ.

«Я задоволена своєю боротьбою, зробила все, що було мені до снаги. Хотілося, звісно, трішки краще виступити, зробити більший відрив у рахунку, змусити суперницю хвилюватися… Але є срібна медаль, і думаю, попереду в мене ще буде «золото», – додала спортсменка.