Турнiр Караєва

29 вересня закінчився турнір присвячений пам’яті МСМК Мурада Караєва.
Приймали участь 156 спортсменів.
Серед закордонних команд в турнірі приймали участь спортсмени Молдови, Білорусі, Німеччини, Румунії, Дагестану.
Вашій увазi  результати та фінальні протоколи

Відкрита першiсть Львівщини

Понад 200 учасників взяли участь у Відкритій першості Львівщини з вільної боротьби серед юнаків та дівчат. 20-21 вересня на спортивній базі комунального закладу Львівської обласної ради Обласної дитячо-юнацької спортивної школи за підтримки Львівської міської ради управління молоді та спорту відбулась Відкрита першість Львівщини з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 2004/05, 2006/08, 2009рр.н. i мол. У змаганнях взяли участь команди з м.Долини, м.Калуша, м.Бурштина, м. Ів.Франківська, м.Хмельницького, та Львівщини, саме: м.Дрогобич, с.Магерів, м.Трускавець, смт.Щирець, м.Рава Руська, м.Комарно, м.Соснівка, м.Червоноград, ДЮСШ №7, ДЮСШ «Енергетик» ДЮСШ «Атлет», СДЮШОР «Веслярик», ОДЮСШ, СДЮШОР «Спартаківець», ЛУФК.


Змагання відбулись за олімпійською системою. Переможці та призери змагань були нагородженні кубками, медалями, грамотами та подарунками.
Дякуємо за підтримку та участь у змаганнях.

Медалi з Угорщини 

28 вересня в Угорщині у місті Адач був проведений Міжнародний Турнір з греко-римської боротьби. Команда борців Берегівської районної ДЮСШ КОЛОС УСБ Закарпаття завоювала 15 нагород!


Чемпіонами стали: Аеропетян Едуард, Форос Кирило, Карімов Владислав, та Сабо Бейло.

Срібло – Ковач Леонід, Адамович Давід, Мотичко Юра, Молнар Адам, Марковці Атила та Пал Кирило,

Бронзаc- Форос Микита, Лендєл Толік, Лендєл Андрій, Манько Богдан, Ляшко Марк.

Вітаємо команду і її тренера Карімова Ігоря Карімовича і бажаємо удачі, сил і наснаги до нових перемог!

Турнір Романова

14 вересня в Козацькому відбувся Всеукраїнський турнір ЗТУ Романова з вільної боротьби 2006-2007 р.н. В турнірі приймали участь понад 150 учасників з Донецької, Дніпропетровської, Запорізької, Миколаївської, Херсонської областей.

Турнір Еміля Кудрона

20-22 вересня 2019 року у с.Карачин Виноградівського р-ну Закарпатської області відбувся ХI міжнародний турнір з вільної, греко-римської та жіночої боротьби присвячений пам’яті видатного тренера Закарпаття Еміла Кудрона та з нагоди Дня м. Виноградів. В змаганнях прийняло участь близько 200 учасників та 20 команд з України і 3 закордонних: Яскішер – Угорщина, Кишинів– Молдова, Острава – Чехія. Протягом двох днів на килимах спортсмени виборювали нагороди у 24 вагових категоріях.

На урочистому відкритті учасників змагань вітали: жінка Еміла Кудрона, директор ЦПР – Кудрон Е.В., президент федерації вільної боротьби Закарпатської області – Магочі М.М., депутат Закарпатської обласної ради – Станко Михайло, представник обласного відділення НОК України у Закарпатській області, директор ОК ДЮСШ «Динамо» – Щерба М.В., директор Виноградівської ДЮСШ та головний суддя змагань – Боршош І.І. Також спортсменів та гостів вітали юні таланти з Оноцької ЗОШ. Організатори змагань щиро дякують спонсорам змагань: JJ готель, Севлюш Буд, соки Драгуна, санаторій «Теплиця», компанія «Genterm», мережа магазинів «Диво світ», молодіжний рух Виноградівщини, кафе «Park IN». Також велика подяка меценатам та колишнім вихованцям Еміла Еміловича – Шерегі Йосипу, Нодь Олександру, Товт Олександру, Фабрикову Тиберію, Юрію Кішу, Сергію та В’ячеславу Кус за всіляку допомогу та підтримку в проведенні змагань.

Переможці та призери були нагороджені медалями, кубками, грамотами відповідних ступенів та цінними призами від Національного олімпійського комітету України. За підсумками командної першості перше місце виборола збірна команда Виноградова, друге місце команда Київської області, третє місце команда Харківської області, четверте місце команда м.Полтава і п’яте місце команда м.Острава (Чехія).

Організатори змагань: Управління молоді та спорту Закарпатської ОДА, управління освіти, молоді та спорту Виноградівської РДА, Виноградівська міська Рада, федерація вільної боротьби Закарпатської області, Асоціація спортивної боротьби Виноградівського району, Виноградівська ДЮСШ та обласне відділення НОК України. Змагання були проведені на високому організаційному рівні.

Юнаки та кадети з Тернополя перемогли на Турнірі в Чехії

20-21 вересня в м. Гавличкув-Брод (Чехія), завершився Міжнародний турнір з греко-римської боротьби «MEMORIAL FRANTISKA CERVINA»

В турнірі взяло участь 16 команд (100 спортсмені) з України, Болгарії, Румунії, Хорватії, Німеччини, Польщі та Чехії.

Вихованеці КЗ «ДЮСШ з греко-римської боротьби» та «Школи вищої спортивної майстерності» м. Тернополя посіли такі місця:

Серед кадетів 2002-2003 р.н.:
Вагова категорія 48 кг.
Шевчук Олександр – золото (ЗОШ №21, 11-А клас).

Вагова категорія 60 кг.

Стрільчук Едуард – золото (студент ТНЕУ);

Войтович Володимир – срібло (студент коледжу ТНЕУ).

Вагова категорія 92 кг.
Поливко Владислав – золото (ЗОШ №6, 11-ЛФ клас).

Серед молодших юнаків 2004-2006 р.н.:
Вагова категорія 41 кг.
Мілов Дмитро – срібло (ЗОШ №23, 7-В клас);
Радик Юрій – бронза (Великоберезовицька ЗОШ, 8-А клас).

Вагова категорія 44 кг.
Томбоштейн Володимир – бронза (ЗОШ №23, 7-В клас).

Вагова категорія 48 кг.
Павлович Ілля – золото (ЗОШ №16, 9-Б клас);
Паснак Анатолій – срібло (ЗОШ №12, 9-Б клас).

Вагова категорія 52 кг.
Радик Максим – срібло (Великоберезовицька ЗОШ, 8-А клас).
Товмасян Арсен – бронза (ЗОШ №4, 10-А клас).

Також, команда України посіла перше загально командне місце:

1. Україна
2. Чехія
3. Румунія
Вітаємо спортсменів, батьків та тренерський склад.

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ ТА ПРИЗЕРІВ!
В Мукачево відбувся чемпіонат Закарпатської області з греко-римської боротьби серед кадетів. В змаганнях взяли участь борці з Тячева, Берегова, Мукачева та Ужгорода.


Вітаємо медалістів та наставників!