Зараз в Катарі проходять І Всесвітні пляжні Ігри

Спершу срібну нагороду з пляжної боротьби здобула борчиня-вільниця Аліна Бережна. 

А згодом ще дві бронзові медалі до скарбнички української збірної додали Ірина Пасічник та вільник Василь Михайлов!

Як розповіла Ірина, нагорода стане поштовхом для подальших здобутків.

«Мене переповнюють почуття гордості та радості за себе, тож, сподіваюсь мною пишаються й тренери. Зважаючи на не досить вдалий сезон у вільній боротьбі, нагорода в Катарі стала шансом проявити себе. Тепер буду готуватися до світового Кубку з вільної боротьби», – розповіла борчиня.

«Користуючись нагодою, дякую особистим наставникам, тренеру збірної України, очільнику клубу «Мангуст» Магомеду Магдієву за підтримку і віру в мене, а також хочу присвятити  бронзову сутичку та медаль своєму тренеру Віктору Глушнікову».

«Для мене це були важливі змагання.  – поділився враженнями Василь Михайлов. – Пляжна боротьба – цікавий вид спорту, а тут таке велике представництво: й колеги по вільній боротьбі, й сильні суперники з пляжної боротьби. З деякими з них вже зустрічався, але так спекотно ще не було»,- поділився враженнями борець.

«В цілому, мені дуже сподобалося. Я уважно спостерігав за сутичками своїх суперників й на кожну сутичку виходив з бойовим настроєм. Звичайно, хотілося б здобути «золото», але вдалося стати володарем бронзової медалі. Трохи тактично невірно побудував сутичку, але це великий досвід. У березні наступного року відбудеться ліцензійний європейський турнір, тож, налаштовуюсь на боротьбу за путівку до олімпійського Токіо-2020».

Вітаємо спортсменів та тренерів!

Джерело: http://noc-ukr.org