Ми підготували для вас борцівські новини України за минулий тиждень.

Надсилайте свої новини, фото та результати змаган на адресу asbuwrestling@gmail.com

Медалі з Німеччини

6-7 грудня у м. Луккенвальде (Німеччина) відбувся міжнародний турнір з вільної боротьби серед юнаків до Дня Святого Миколая. У змаганнях прийняло участь спортивні клуби Німеччини, Польщі.
Україну представляв спортивний клуб «Чемпіон» м. Збараж , який виборов І командне місце у змаганнях ; 2-ге місце Берлін, 3-тє місце Луккенвальде. У напруженій боротьбі серед юнаків 2007- 2008 рр.н. чемпіонами стали: Смакула Олександр (29 кг) Модний Владислав (31кг) Баньковський Назар (34 кг.) Вінтонович Ілля (38 кг.) Хариш Владислав (42 кг.) бронзовий призер Захарків Ігор (31 кг). Серед юнаків 2005-2007 рр.н чемпіонами стали: Федчишин Богдана (44 кг.), Дячук Юрій (62кг.) , срібні нагороди вибороли: Швидкий Вадим (41 кг.), Пожогін Владислав (80 кг.), бронзовий призер – Догон Роман (48 кг). 


Кращім борцем турніру було визнано Вінтоновича Іллю.
Змагання пройшли на високому рганізаційному рівні . Спортсмени продемонстрували красиву техніку, конкурентну боротьбу та волю до перемоги.

Програма “Разом” з Іриною Мерлені

Турнір Галича та Лущика

Турнір Стуса

237 учасників з 9-ти областей України та сусідньої Польщі з’їхалися до Ковеля на всеукраїнський турнір з вільної боротьби пам’яті заслуженого тренера України Петра Стуса. Найстаршим спортсменам на турнірі – 16-ть років. Найменші з учасників роблять лише перші кроки на борцівському килимі. Разом із українцями за перемогу на турнірі змагалися і спортсмени з польського міста-побратима Ковеля – Хелма.

Турнір Пункіна

Чемпіонат з греко-римської боротьби

У спорткомплексі «Динамо» в Луцьку  більше сотні юних спортсменів змагались на чемпіонаті Волині з греко-римської боротьби. Змагання входять до програми обласної спартакіади «Волинь спортивна 2019».

Турнір Логінова

7 грудня у спортивно-оздоровчому комплексі Запорізької АЕС відбувся 18-й Всеукраїнський турнір з вільної боротьби пам’яті Сергія Логінова, присвячений Дню енергетика