Борцівське життя в Україні вирувало навіт у новорічні світа. Ми підготували для вас добірку останніх новин

Свято у Херсоні

У Херсоні пройшов урочистий новорічний вечір Херсонської обласної федерації спортивної боротьби!
Підведені підсумки 2019 року нагороджені кращі спортсмени і тренери! Головні досягнення херсонських борців: Ерік Арушінян став чемпіоном світу серед юніорів,  Алла Белінська стала першою на Кубку Світу в Японії, Ірина Пасічник завоювала бронзу на перших всесвітніх пляжних іграх!


Колектив федераціі висловлює подяку за організацію церемонії президенту обласної федерації Володимиру Смирнову і президенту спортивного Клубу
TS Tech Івану Нестеренко!
Також подякау директору Херсонського Вищого Училища фізичної культури Суху Валентину Васильовичу!

Удачі в новому олімпійському році!

Перемога в Мінську

Командною перемогою на потужних змаганнях в Мінську розпочала рік молодіжна збірна України з греко-римської боротьби!
В Мінську пройшов Міжнародний командний турнір з греко-римської боротьби присвячений пам‘яті Заслужених тренерів республіки Білорусь – М.Ф. Івашко та О.В. Марковського «Classic CUP».
В змаганнях взяли участь команди з Литви, Швеції, США, України та Білорусі. Господарі виставили два склади!


Українці продемонстрували відмінну боротьбу! Наші хлопці провели по п‘ять зустрічей. Чудово боролися – Геннадій Завертайло (55) з Маріуполя, Владислав Євтушенко (67) з Краматорську. Не програв жодної сутички Максим Лю (63) з Кременчука.


Відмінно проборолася в Мінську Харківська «дружина»: як справжній воїн бився Руслан Конєв (82); йшов у наступ Давид Шадт (87) і бійцівський характер проявив важковаговик Владислав Коваленко! На висоті був і борець із Запоріжжя – Олександр Євдокимов (97)


Вітаємо борців! Вітаємо тренерів Андрія Калашнікова, Олега Карпенка та Максима Чепурка! Звісно – старших тренерів Віктора Лозового та Яшара Насірова!

Молодці, хлопці!

Юлія Ткач про 2019 рік

Кубок Діда Мороза

https://www.youtube.com/watch?v=kGMDWnLR2n0