Тренерський Семінар зі спортивної боротьби вже вдруге відбувся в Україні

Ukraine Wrestling Federation Back to Education

“Ми раді бачити, що ці курси проводяться настільки відповідально”, – сказала директор з розвитку UWW Дека Ніамкі. «Успіх цього заходу в Києві продемонстрував, що за підтримки місцевої федерації та влади ми можемо знаходити рішення разом та проводити освітню діяльність з відповідними запобіжними заходами».

Курси були добре сприйняті національними тренерами та арбітрами. Федерація високо оцінила підтримку МОК, Олімпійської Солідарності та UWW та оцінила курси тренерів UWW: “Зміст дуже корисний для наших тренерів, він допомагає оновити їхні знання та навички та відкриває нові перспективи в організації тренуваннь з боротьби. Крім того, методи, що використовувались при проведенні цих курсів, були захоплюючими та інтерактивними. Ми з нетерпінням чекаємо можливості в найближчому майбутньому прийняти UWW TCC Level 3”.

Курси тренерів були зосереджені на «Коучингу та безпеці», «Практиці та плануванні», «Розвитку філософії коучингу» та огляді Кодексу етики UWW. Також був представлений модуль UWW «Вступ до суддівства» з метою сприяти подальшому вдосконаленню розуміння тренерами правил боротьби з точки зору суддів. З цієї нагоди також було проведено сеанс для спортсменів „Кар`єра атлета”.

Ті, хто пройшов курс, отримали сертифікати від Об’єднаного світу боротьби .