Вашій увазі останні борцівські новин из різних куточків України

Турнір Первачука

До Львова приїхали збірні 5-ти країн, а також спортсмени з різних областей України. Меморіал Ігоря Первачука у нашому місті проводять вже вдев’яте.

Репортаж про Ірину Коляденко

Ірпінський міський голова Олександр Маркушин зустрівся з майстром спорту України міжнародного класу, володаркою Кубку України, багаторазовою призеркою всеукраїнських і міжнародних змагань з вільної боротьби, Іриною Коляденко та її тренером Володимиром Яременком. Зараз спортсменка активно готується до березневого чемпіонату. Там вона боротиметься за ліцензію на участь в Олімпійських іграх, які відбудуться цього літа в Токіо.

Нове покоління дефлімпійців

«Покоління учнів змінюються, але якість команди лише зростає», – впевнений тренер національної дефлімпійської збірної команди з вільної та греко-римської боротьби Дмитро Антонов. Він бачив десять Дефлімпійських ігор, і готовий розповісти, як відкриває нові таланти, і хто може стати чемпіоном.

Чемпіонат Чернігівської області серед юніорів

Чемпіонат області з вільної боротьби пройшов 13 березня у дитячо-юнацькій спортивній школі «Авангард» Чернігівської міської ради. Змагання проводилися серед юніорів 2001-2003 року народження та серед чоловіків до 23 років. Це був відбірковий етап в рамках підготовки до Чемпіонату України.

Першість Запоріжської області серед юніорів