Останні новини борцівської України

Андрій Стаднік про ліцензійні турніри

Андрій Стаднік, тренер жіночої збірної України з вільної боротьби, розповів про останній ліцензійний турнір, підготовку до Олімпіади, хто туди поїде, скільки в нас олімпійських ліцензій, яке забезпечення та чи буде золото Олімпіади в Токіо.

Кубок Токмака – результати

Вашій увазі результати традиційного турніру Кубок Токмака

Олександр Хоцянівський кращий спортсмен Донеччини

Донеччина обрала кращих спортсменів та тренерів лютого 2021 року

Управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації продовжує щомісячно підбивати підсумки виступів атлетів регіону на всеукраїнських і міжнародних змаганнях.

Згідно Положення, по закінченню лютого 2021 року визначено кращих спортсменів та тренерів місяця за трьома категоріями: з олімпійських, неолімпійських видів спорту, видів спорту серед осіб з інвалідністю. Голосування проводилося серед вболівальників у соціальній мережі Facebook, а також експертної групи управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

Серед олімпійців спортсменом місяця Донеччини визнаний Олександр Хоцянівський – заслужений майстер спорту України з боротьби вільної, срібний призер XXIV Київського міжнародного турніру, присвяченого видатним українським борцям та тренерам, який починав свою спортивну кар’єру в селищі Андріївка (нині – Волноваський район), а сьогодні представляє місто Маріуполь. Відповідно звання тренера місяця отримав його особистий наставник, заслужений тренер України Ігор Гаманілов.

Як тренується Катерина Зелених

Віктор Кубішин про Еріка Арушаняна

Про те, як тренуються спортсмени відділення боротьби вільної Херсонського фахового спортивного коледжу розповідає журналістам телестудії “Український Південь” заслужений тренер України з боротьби вільної Віктор Кубішин.