Сьогодні день народження святкує Президент Асоціації вільної боротьби України, перший віце-президент АСБУ Юрій Копитко!

Вся борцівська спільнота вітає Юрія Богдановича та зичить міцного здоров’я, успіхів у всіх починаннях, перемог по життю, а також натхнення для розвитку нашого вид спорту. Нехай  здійсняться найзаповітніші олімпійські мрії, нехай ваша робота приносить медалі для країни і гімн України звучить на всіх головних борцівських змаганнях.

Юрій Богданович докладає максимум зусиль для популяризації нашого виду спорту. Очоливши Асоціацію вільної боротьби України він ініціював всебічну допомогу у підготовці збірної команди України до міжнародних змагань, а саме – екіпірування, додаткове харчування, фармакологія. Активну участь прийняв у підготовці наших Олімпійців до поїздки в Токіо.

Під його керівництвом було започатковано преміювання наших спортсменів за успішні виступи на міжнародній арені. Від юніорів, спортсменів U23 та дорослих. Також фінансову допомогу отримують тренера, лікарі та масажисти.

Рівень проведення змагань весь час зростає. Започатковано традицію нагороджувати чемпіонів Чемпіонатів України грошовими преміями. Яку підхопили вже чимало організаторів змагань.

Ведеться постійна робота з суддівським корпусом. Була закуплена форма для суддів, та встановлено доплати суддям на національних чемпіонатах.

А головне, що Президент Асоціації вільної боротьби України залучає нових партнерів для підтримки наших спортсменів фінансово. В наш непростий час, непросто знайти спонсорів та надійних партнерів для популяризації спорту.

«Олімпійські Ігри закінчилися і тепер час переходити до розвитку вільної боротьби в регіонах» – зауважив Юрій Богданович на турнірі в Збаражі де поспілкувався з губернатором Тернопільської області на тему розвитку вільної боротьби на Тернопільщині.

Юрій Богданович створює імідж Української боротьби як благородного, чесного та популярного виду спорту. Бажаємо йому натхнення та наснаги в цій справі!