Запрошуємо представників ЗМІ на неперсічну подію у спортивному житті нашої країни — Церемонію вшанування бронзових призерок Олімпіади в Токіо – Ірини Коляденко та Алли Черкасової .

Захід відбудеться 29 вересня Champion Hall, Конгресно-виставковий центр “Парковий”, Паркова дорога, 16а 3-й поверх, Київ. Початок о 16:00.

Вже традиційно Асоціація вільної боротьби України влаштовує нагородження вітчизняних борців за найкращі досягнення на міжнародній арені. У серпні наші борчині привезли з Олімпійського Токіо – дві бронзові нагороди. Цього року грошові премії вже отримали чемпіони та призери чемпіонатів Європи. І наприкінці року неодмінно будуть відзначені медалісти чемпіонату світу, що на днях стартує в Норвегії. Але в Champion Hall ми будемо вшановувати героїнь олімпійського Токіо!

Досвідчена Алла Черкасова, під наставництвом Олексія Мельника (брата та тренера першої української Олімпійської чемпіонки Ірини Мерлені) завоювала бронзу у вазі 68 кг. На цьому акорді чемпіонка світу вирішила завершити спортивну кар`єру.

Молода борчиня Ірина Коляденко стала сенсацією чемпіонату світу 2019 року, тоді в Нур-Султані вона дебютувала ставши віце-чемпіонкою світу. І ось в Токіо амбітна борчиня підтвердила клас. А повернувшись додому Ірина вразила своїм благородним вчинком всю країну – «олімпійську» квартиру від держави вона подарувала своєму тренеру, аби віддячити за його працю.

Будемо раді бачити вас серед гостей нашого заходу. Ви зможете поспілкуватись з найсильнішими борчинями планети та керівництвом Асоціації вільної боротьби України.

Акредитація ukrwrestling@gmail.com