8 травня ми вшановували  всіх борців із нацизмом та жертв другої світової війни. 8 травня ми казали “Ніколи Знову” Але цього року, 24 лютого війна знову прийшла в дім українців. Русня давно спаплюжила велику перемогу над нацистською Німеччиною, їх “побєдобєсіє” перетворилось на справжній фашизм, їхній фюррер давно втратив останні краплі людяності, їхній народ перетворився на зомбі, котрі споживають лише пропаганду та захлинаються від ненависті.

На жаль, Друга Світова війна не стала уроком для людства. На жаль це жахіття вже повторилося в Бучі, Маріуполі, Харкові, Ірпіні та по всій Україні. Щоночі мирні українські міста зазнають бомбардувань від імперії Zла. Українцям самотужки доводиться боронити свою землю і ми віримо в перемогу.

Сьогодні ми з болем згадуємо жертви нацистів, і бачимо що методи загарбників не змінилися. В москалів навіть не вистачило фантазії вигадати власну свастику, вони просто запозичили знак “z” в четвертої дивізії СС.

На долю нашого народу випала найважча, але найпочесніша місія нарешті знищити з лиця землі російських фашистів. Дякуємо нашим мужнім воїнам, котрі боронять рідну землю. Перемога буде за нами і тоді ми скажемо: “Ніколи знову!”.