Вашій увазі результати наших дівчат в Бухаресті

Жіноча збірна посіла четверте загальнокомандне місце! І здобула 81 балВ перший день змагань з жіночої боротьби бронзову нагороду у вазі 59 кг здобула Олена Кремзер.

В малому фіналі Олена впевнено перемогла бронзову призерку молодіжних чемпіонату світу та Панамериканського чемпіонату Бонилло Ромеро з Мексики.

На другий день змагань бронзову медаль у вазі 53 кг здобула Христина Береза. В малому фіналі вона перемогла срібну призерку молодіжного чемпіонату світу з Казахстану з показовим рахунком 10:0. Варто зазначити, що майже усі свої сутички Христина вигравала з істотною перевагою, вона розпочала в кваліфікаційному раунді з перемоги над американкою 10:0, а в чвертьфіналі завершила сутичку 9:0.

Срібну медаль для команди здобула Ілона Прокопевнюк. На шляху до фіналу вона також практично не віддавала балів суперницям. Першу сутичку виграла з рахунком 10:0, другу – 11:1, в півфіналі 11:0.

У фіналі Ілону чекала діюча віце-чемпіонка світу серед дорослих японка Юкако Кавай. Але Ілона гідно відборолася і була дуже близька до перемоги.

Ірина Коляденко в малому фіналі категорії 65 кг, здобула перемогу на туше та стала бронзовою призеркою. Її суперницею була досить титулована борчиня з Болгарії – срібна призерка чемпіонату Європи U23 та призерка багатьох міжнародних турнірів.

Вітаємо спортсменок та тренерів з прекрасним виступом!

https://unitedworldwrestling.org/event/senior-u23-world-championships-0?tab=results&weight-category=5598f8c3-e5b0-11e8-af5f-080027548b1b