Вчора на Олімпійській базі в Конча-Заспі Асоціація вільної боротьби України на чолі з Юрієм Копитко відзначила переможців та призерів чемпіонату Європи, що пройшов в квітні в Бухаресті. До організації свята долучились президент Федерації жіночої боротьби та віце-президент Асоціації вільної боротьби Едуард Прощук, віце-президент Асоціації вільної боротьби України Василь Котіль, віце-президенти Федерації жіночої боротьби Євген Овсієнко та Олександр Любченко. Подібні заходи вже стали доброю традицією і відмінним заохоченням для вітчизняних спортсменів.

Нагадаємо, що цього року жіноча збірна під керівництвом Володимира Євонова в черговий раз стала першою в командному заліку, підтвердивши свій високий клас боротьби. Українські борчині  Оксана Лівач, Алла Черкасова, Аліна Бережна та Ірина Гусяк стали чемпіонками.  Тетяна Кіт та Лілія Горішня – срібними призерками!

Наша команда з вільної боротьби стала п’ятою в загальному заліку. Бронзові медалі завоювали наші вільники Василь Шуптар та Олександр Хоцянівський.

Завтра наші борці виступлять на Київському Міжнародному турнірі, а восени на ліцензійному чемпіонаті світу. Бажаємо успіхів українським спортсменам!