Вашій увазі свіжі борцівські новини 

Легенди світового боксу Віталій та Володимир Кличко побували у місті Лева. Легендарні брати нагородили у Львові найкращих спортсменів та медалістів Європейських ігор.

Ними стали борчиня Юлія Ткач та каратист Станіслав Горуна, які перемогли на ІІ Європейських іграх. Юлія Ткач принесла першу медаль найвищого ґатунку у скарбничку Львівщини, а Станіслав Горуна своїм золотом поставив переможну крапку у виступах української збірної.

Також відзначили найкращих спортсменок – борчинь, чемпіонок Європи-2019 Оксану Лівач, Юлія Хавалджи та Аллу Черкасову, які на Європейських іграх посіли друге та третє місце відповідно.

Львівських звитяжців спорту привітали легендарні боксери зі світовим ім’ям – олімпійський чемпіон, дворазовий чемпіон світу в надважкій вазі Володимир Кличко та Вічний чемпіон WBC, віце-президент Національного Олімпійського комітету України, міський голова Києва Віталій Кличко.

Академія вільної боротьби

На Прикарпатті відкриють Академію з вільної боротьби імені Василя Федоришина.

Чемпіонка Європи – Анастасія Польська

Велика сила духу в маленькій дівчинці. Минулими вихідними у Кракові пройшов Чемпіонат Європи з вільної боротьби серед спортсменів до 15 років. Титул переможниці до України привезла Анастасія Польська, вона стала чемпіонкою у ваговій категорії до 33 кілограмів. У Насті безліч кубків та медалей, займається вона щодня, та навіть не думає зупинятись на досягнутому.

Джерела: фото Василь Танкевич, https://westnews.info

VII Всеукраїнський турнір пам‘яті Є. В. Ворка

3-5 липня 2019 р. в м. Тернополі завершився VII Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби пам‘яті президента федерації греко-римської боротьби Тернопільської області Є.В. Ворка.

В турнірі приймало участь 90 спортсменів з всієї України з всієї України, та закордонні команди з Польщі, Румунії та Молдови.

Детальніше про результати турніру Ворка  ТУТ

Гран-Прі Іспанії

5 липня в Мадриді пройшов Традиційний міжнародний турнір – Гран-Прі Іспанії. У змаганнях взяли участь представники 27 країн Світу.

Українські класики відмінно відборолися і завоювали 8 нагород! Детальніше

В Бердянську вшанували пам’ять великого тренера

6 липня 2019 р. в Бердянську ветерани класичної боротьби провели ряд заходів, присвячених 105-річчю від дня народження свого наставника, заслуженого тренера СРСР з греко-римської боротьби Павла Івановича Кущинського. «Бердянські зустрічі» стають помітною і важливою сторінкою в літопису греко-римської боротьби в Запорізькій області. Можераторами таких зустрічей виступають Геннадій Бутилкін і Володимир Головко.

ЛІтні збори в с. Стрілецьке

З 01.07.19 по 08.07.19 пройшли спортивно-оздоровчі збори школи греко-римської боротьби м. Дніпро в СОЦ “Олімпієць” (Арабатська стрілка, с. Стрілецьке).