На березі Азовського моря триває дитячий борцівський табір за участю юних борців із Запоріжжя, Веселого, Мелітополя, Токмака, Новоград-Волинського, Харкова та гостей із Сполучених Штатів Америки, які діляться з українцями власним досвідом – спортивним і життєвим!
Борці тренуються двічі на день – зранку та після обіду.
Ангар для боротьби, де проходять тренування, розташований за сто метрів від моря. Зал для тренувань на березі організували фанати боротьби – колектив борцівського клубу «Лев» на чолі з Євгенієм Максимчуком.
На трьох килимах працюють молодша група – діти віком від 9-14 років, і старші – від 15-ти та доросліші. В залі відчувається дружня, хороша атмосфера. Тренування проходять під динамічну музику. Супроводжуються короткими оплесками на знак згоди і розуміння.

Користь подібних зборів, насамперед, у спілкуванні, переконаний Євгеній Максимчук. Діти вчаться комунікувати. Не всі борці знають англійську, тож велика дяка перекладачам – Максиму Савіну, Олексію Юхимчуку, Катерині Морозовій. Можливо, не всі діти все засвоять відразу, зазначив Геннадій Васильович Кірпіньов, однак те, що подібні тренування матимуть користь немає сумнівів.
Колегам з Америки допомагають наші спеціалісти – Геннадій Кірпіньов, Сергій Хімченко, Станіслав Фісун, Олег Бурбах.
Дякуємо за співпрацю колективу FCA WRESTLING USA – Марку Еллісу, а також FCA UKRAINE WRESTLING – Івану Черненку.
Від учасників, тренерів, батьків висловлюємо щиру подяку президенту борцівського клубу «Лев» – Геннадію Львовичу Бабаяну, м‘ясокомбінату «БЕРДЯНСЬКИЙ» та всім небайдужим людям хто допомагав в організації та проведенні дитячого табору.