04 вересня 2019 року в місто Кременчук президент Федерації греко-римської боротьби України Олег Сазонов запросив керівників обласних федерацій з греко-римської боротьби центрального регіону країни на Всеукраїнську конференцію з греко-римської боротьби. 
На заході розглядалося безліч питань. Найголовніше – розвиток дитячої боротьби в Україні.
Представники областей доповідали про поточну ситуацію в області, районах, містах та селищах: кількість працюючих секцій, кількість тренерів, забезпечення інвентарем, питання облаштування приміщень, результати спортсменів. Кожен мав змогу висловити побажання для покращення роботи. Особливу увагу приділяли проблемним питанням: приміщення для тренувань, недостатня кількість тренерів в деяких областях, фінансування секцій. Деякі з них були вирішено одразу. Також говорили про результативність та конкурентоспроможность виду спорту. Було розглянуто питання класифікації розрядів.

Присутні активно ділилися досвідом роботи у своїх областях, вносили пропозиції. Основний посил зустрічі – розвиток здорової нації та популяризація Греко-римської боротьби в Україні.

Нагадаєсо, що це вже друга спільна зустріч президента ФГРБУ з представниками областей, минулого тижня Олег Сазонов відвідав Запоріжжя.