Вчора в Конча-Заспі українським тренерам та суддям урочисто вручили сертифікати про проходження курсів підвищення кваліфікації Level 1 та Level 2.

Десять днів на Олімпійській базі Конча-Заспа тривав надзвичайно захопливий та динамічний семінар для тренерів та суддів. Теоретичну частину лектори начитували в конференц-залі, а практичну втілювали просто в залі на борцівському килимі. Цього разу лекторами виступили суддя Олімпійської категорії Роман Павлов, старший тренер збірної з класичної боротьби, чемпіон світу Володимир Шацьких та міжнародний ед`юкейтер United World Wrestling Вінсент Ака.

Понад сорок чоловік, тренерів та суддів прийняли участь в навчальній програмі, затвердженій UWW. Навчання відбувалось в теплій дружній атмосфері.

Подібні курси підвищення кваліфікації відбуваються в Україні вперше. Асоціація спортивної боротьби України на чолі з Олегом Кравченко радо підтримала ініціативу. Ці курси були б не можливі без підтримки Національного Олімпійського Комітету та особисто президента Сергія Бубки, директора Олімпійського центру Конча-Заспа Андрія Крилюка та державного тренера з вільної боротьби, члена виконкому UWW-Europe Діни Харенко.

Також дякуємо всім тренерам та суддям, котрі прийняли участь та продемонстрували, що завжди готові розвиватися та здобувати нові навики.