Ми підготували для вас добірку борцівських новин з усієї країни за останній тиждень

Торські Ігри

Кубок України з вільної та греко-римської боротьби серед спортсменів з порушенням слуху

Кубок України із боротьби проходив у спортивному залі села Чорнобаївка. Участь у змаганнях взяли спортсмени із 8 регіонів – більше 50 учасників.

СПОРТ БЕЗ КОРДОНІВ!
В Берегово триває один з наймасштабніших турнірів з греко-римської боротьби в Україні «Спорт без кордонів».
XXXXIX-й Традиційний міжнародний турнір серед юнаків цього разу зібрав близько 700 учасників з 10 Європейських країн та України. Участь в турнірі беруть юні борці з Італії, Угорщини, Хорватії, Словаччини, Чехії, Румунії, Молдови, Сербії, Білорусі.


Емоції в залі неймовірні! Діти вміють завести публіку.
Від всіх учасників, суддів, організаторів щиро дякуємо борцівській родині Берегівщини за чудове Свято боротьби.

а допомогу в організації змагань хотілось би висловити подяку голові ЦР «Колос» Олександру Петровичу Мендусю. Міському голові м. Берегово Золтану Адальбертовичу Баб‘яку. Генеральному директору УСБ «Закарпаття» Максиму Миколайовичу Пуздиміру. А також команді ФГРБ м.Берегова та Берегівського району «Колос» – Евгенію Ігоровичу Адамовичу, Віталію Івановичу Роману та всім батькам хто допоміг у проведенні борцівського свята.
Особистий респект ініціатору змагань старшому тренеру-викладачу Ігорю Карімовичу Карімову!
Чекаємо на 50-ий Ювілейний!!!

Зустріч з Данилом Стасюком

Як кувалася медаль. Для львів’янина Данила Стасюка чемпіонат світу до 23-х років був першим масштабним турніром серед дорослих. І з Будапешту спортсмен повернувся не з порожніми руками. Як далась бронза – дивимось далі.

Турнір Медведя

Турнір “Осінь 2019”

Майже 200 юних борців зібрав Турнір “Осінь 2019”
16 листопада в Одесі пройшов всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби «Осінь 2019». За звання кращого боролися 180 спортсменів з 8 областей країни, а також спортсмени з Придністров’я.

В гостях в секції вільної боротьби

 

Медалі з Польщі

Репортаж про турнір Хмельницького

Турнір Токаря з  греко-римської боротьби

У Мукачеві пройшов Міжнародний турнір з греко-римської боротьби. 16-17 листопада на території ДЮСШ відбулося Міжнародне змагання, присвячене першому президенту Закарпатської обласної федерації з греко-римської боротьби Михайлу Токару.

Турнір в Боярці

16 листопада у приміщенні Боярського академічного ліцею «Престиж» відбувся щорічний турнір з вільної боротьби «Боярські богатирі», організований Боярською ДЮСШ

https://www.youtube.com/watch?v=mDeAXcifc5Y