Два срібла та дві бронзові нагороди здобули українки сьогодні в Римі

50 кг

Здобувши олімпійську ліцензію Оксана Лівач не стала зупинятись на досягнутому. До Риму вона їхала перемагати і в перший день змагань вийшла до фіналу.

В кваліфікації Оксана здолала суперницю з Туреччини, потім перемогла французженку, а в півфіналі вирвала перемогу в росіянки Мілани Дадашевої.

Сьогодні нас чекала дуже цікава сутичка, адже минулого року Оксана Лівач також зустрічалась з Мігленою Селішка в фіналі чемпіонату Європи і виграла. Цього разу незначна перевага була на боці суперниці. Таким чином Оксана стала віце-чемпіонкою Європи!

55 кг

Також в боротьбу за континентальне золото вступила зовсім молода борчиня Соломія Винник. Вона досит впевнено перемогла суперницю з Туреччини, та в півфіналі здолала борчиню з Молдови.

Соломія Винник буде змагалась за золото з бронзовою призеркою чемпіонату світу Ольгою Хорошевцевою. Соломія посіла друге місце і стала віце-чемпіонкою Європи!

68 КГ

Алла Черкасова розпочала з перемоги у кваліфікації, провела переможну зустріч в чвертьфіналі, але в півфіналі поступилась. В малому фіналі Алла перемогла на туше та здобула бронзу!

59 кг 

Шансом на втіху скористалась Ангеліна Лисак і здобула бронзову нагороду чемпіонату!

Вітаємо спортсменок та тренерський штаб з успішним виступом!

Дивимось завтра фінальні сутички ТУТ

КРАЩІ СУТИЧКИ НАШИХ БОРЧИНЬ