Останні борцівські новини з усієї України, лютий видався багатим на події. Але не забувайте надсилати нам новини зі своїх міст.

Міністр відвідав борцівський зал

21 лютого, Міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський, його заступник Володимир Шумілін та голова Державного агентства спорту Сергій Левчук відвідали Державний олімпійський навчально-спортивний центр «Конча-Заспа», повідомляє Укрінформ.

Під час візиту міністр відвідав борцівський зал де саме проходили тренування жіночої збірної. Головний тренер команди Володимир Євонов розповів про здобутки команди та нагальні потреби збірної.

У Львові відзначили чемпіонку та призерок ЧЄ

20 лютого, голова Львівської ОДА Максим Козицький відзначив призерок чемпіонату Європи з вільної боротьби.

«Я справді дуже пишаюсь і захоплююсь спортсменами. Вважаю, що ті, хто досягає висот у спорті, зможуть досягти успіху у всіх сферах: у бізнесі, політиці, державному управлінні. Тому щиро бажаю, аби ви й надалі впевнено досягали поставлених цілей», – зазначив Максим Козицький.

Юлія Ткач, Оксана Лівач, Соломія Винник та Ангеліна Лисак отримали пам‘ятні знаки від обласної адміністрації та грошові винагороди.

Участь у зустрічі також взяли тренери спортсменок Олексій Ткач, Андрій Стаднік, та Юрій Копитко. Їх також нагородили нагрудними знаками, іменними годинниками та преміями. Загальна сума, на яку виплатили винагороди, складає понад 146 тисяч гривень.

Як наголосив начальник управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Роман Хім‘як, дуже символічним є проведення зустрічі у День пам‘яті Героїв Небесної сотні.

«Тоді, у 2014 році, українці продемонстрували, що хочуть бути частинкою Європи. І ви, виборюючи призові місця на чемпіонатах Європи та світу, щоразу змушуєте Європу аплодувати нам, показуєте, наскільки сильний наш народ та щоразу нагадуєте, що нас потрібно поважати», – зазначив Роман Хім‘як.

Еріка Арушаняна зустрічали в Херсоні

Ранок з чемпіоном  Семеном Новіковим

Наші надії

Традиційно в лютому-місяці до Херсона з’їжджаються представники спортивних шкіл та училищ зі всієї України та ближнього зарубіжжя на Всеукраїнський турнір з вільної боротьби серед юнаків та дівчат «Наші надії»

Ірина Коляденко привезла медаль ЧЄ в  Ірпінь

Ірина Коляденко, майстер спорту України міжнародного класу, володарка Кубку України, багаторазова призерка всеукраїнських і міжнародних змагань з вільної боротьби, привезла до Ірпеня чергову нагороду.

Чемпіонат Запоріжської області

Турнір в Кривому Розі

9 лютого відбувся всеукраїнський 20-й ювілейний турнір з вільної боротьби. Його присвятили 76-річниці визволення Кривого Рогу від нацистських загарбників. У змаганнях взяли участь спортсмени не лише з України, а й з Азербайджану.

Турнір у Волновасі

Другий відкритий обласний турнір з греко-римської боротьби пам’яті Андрія Суровягіна провели у Волновасі. Участь в ньому взяли спортсмени з Донеччини, Дніпровщини та Київщини.

В Коростені розвивають жіночу боротьбу

Вони прославляють Коростень на різного рівня змаганнях, мають друзів, що допомагають розвивати вільну боротьбу у місті. Нещодавно ще трьом вихованкам Коростенської філії Житомирської обласної ДЮСШ з боротьби присвоєно спортивне звання “КАНДИДАТ У МАЙСТРИ СПОРТУ УКРАЇНИ”