Ми зібрали для вас останні борцівські новини з усієї країни

Юрій Копитко – меценат року у Львові

6 березня у Львові, відбулася урочиста церемонія «Люди спорту 2019».
Відзначення «Людей спорту» відбулося у 13 номінаціях. В номінації меценат Спорту відзнаку отримав президент Асоціації вільної боротьби України Юрій Копитко!

Турнір Первачука

У Львові завершився міжнародний турнір із вільної боротьби пам’яті чемпіона Європи та світу серед юніорів Ігоря Первачука. Упродовж двох днів шлях до перемоги на килимі намагалися прокладати більше півтисячі атлетів. Це найбільша кількість учасників за історію проведення турніру.

Результати турніру Шемякіна

Вашій увазі результати Всеукраїнського турніру з вільної боротьби пам’яті дворазового чемпіона світу І. Шемякіна. Участь у відкритому турнірі взяли 30 команд.

Результати турніра Шемякіна- до ЗАВАНТАЖЕННЯ

Жан Беленюк – політик чи спортсмен

Команда PLAYPRO.media відвідала Олімпійський навчально-спортивний центр «Конча-Заспа». Екслюзивне інтерв’ю із срібним призером Олімпійських ігор у Ріо з греко-римської боротьби, дворазовим чемпіоном світу, триразовим чемпіоном Європи та народним депутатом ІХ скликання Жаном Беленюком

Інша сторона медалі – Тетяна Кіт

Тетяна Кіт —майстер спорту України міжнародного класу із вільної боротьби. Чемпіонка Європи серед кадетів і молоді, призерка чемпіонатів світу серед кадетів, юніорів, молоді та дорослих. Тетяна в дитинстві три роки вчилася у художній школі.

Юлія Ткач – краща спортсменка лютого у Львові

Юлію Ткач обрали найкращою спортсменкою Львівщини у лютому. Це традиційна щомісячна відзнака від львівського відділення Національного олімпійського комітету.