На днях відбулася онлайн зустріч виконавчого комітету Федерації об`єднаних стилів боротьби. Основною темою засідання був вплив COVID-19 на майбутні міжнародні змагання.

У зв’язку із затяжною ситуацією з боку пандемії вирішено скасувати міжнародні змагання у вересні та жовтні включно. Тобто чемпіонати Європи серед кадетів та юніорів скасовано (5-11 жовтня, Польща; 19-25 жовтня Північна Македонія).

«Ми продовжуємо відстежувати коронавірусну ситуацію у всьому світі» – заявив президент UWW Ненад Лаловіч. «Ми несемо велику відповідальність за безпеку та здоров’я наших спортсменів. Коли ми будемо впевнені у безпеці та можливості спортсменові показати свій найвищий результат – ми знову будемо боротися!»

Виконавчий комітет зустрінеться наступного місяця щоб обговорити подальші перспективи календаря на 2020 рік та проаналізувати подальші кроки .

Виконавчий комітет все ще не вирішив долю наступних трьох чемпіонатів – Чемпіонат світу серед чоловіків і жінок до 23р. (листопад, Фінляндія), Чемпіонат світу серед юніорів і Чемпіонат світу серед чоловіків та жінок (грудень, Сербія). Це може означати що підготовка до цих трьох змагань все ще продовжується. Остаточне рішення щодо проведення чемпіонатів світу може бути прийнятим у вересні на наступному засіданні виконавчого комітету ЮВВ.