Вчора у Львові стартували одразу два чемпіонату України: серед юніорів та юніорок та серед жінок до 23 років. Це перші борцівські чемпіонати цього року і молоді спорстмени дуже чекали на можливість проявити себе на львівських килимах.

Сьогодні відбулось урочисте відкриття змагань. На церемонії були присутні перший заступник Міністра молоді та спорту України Сергій Симонов, Юрій Турянський – голова Національного Олімпійського комітету у Львівській області, начальник управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації Роман Хім`як. Також серед почесних гостей змагань був президент Асоціації вільної боротьби України Юрій Копитко, віце-президент Асоціації спортивної боротьби України Вадим Левчук, державний тренер з боротьби Діна Харенко, головні тренера національних збірних команд Григорій Данько та Володимир Євонов, а також срібний призер пекінської Олімпіади Андрій Стадник.

На жаль, чемпіонати відбуваються в закритому режимі без глядачів, але шанувальники боротьби мають можливість стежити за поєдинками на нашому сайті.