У Львові успішно пройшли чемпіонати України серед юніорів та серед жінок U23.

В Україні відбулись перші чемпіонати країни після тривалого карантину. Спортсмени продемонстрували весь свій технічний арсенал і показали чудову боротьбу. На жаль, змагання відбувались в закритому режимі, без глядачів, але всі шанувальники боротьби могли стежити за прямою трансляцією на нашому сайті.

Асоціація вільної боротьби прийняла рішення нагороджувати переможців та призерів не лише дипломами та медалями, але й грошовими нагородами. «Мотивувати спортсменів стало гарною традицією Асоціації вільної боротьби.» – зазначив президент АВБУ Юрій Копитко. Призовий фонд змагань склав 150 тисяч гривень. Це стало можливо завдяки постійним партнерам Асоціації ТМ «Лімо», компанії Glusco, а також ТМ «Карпатська джерельна».

В рамках чемпіонату відбулось засідання президії АВБУ, під час якого були оголошені імена двох нових віце-президентів Асоціації – Юрія Назаркевича та Андрія Піха.

Також було створено медичний департамент, до лав якого зараховано масажиста збірної команди з вільної боротьби Віталія Пігуля.

Ми пишаємось, що Україна однією з перших в Європі повернулась до змагальної практики. І раді повідомити, що вже 3 вересня у Харкові стартує чемпіонат України серед кадетів!