Вже три роки поспіль жіноча збірна команда України з вільної боротьби створює календар до нового року.

Дівчата вже побували королевами, потішили світ спортивної боротьби своїми сімейними фото, а в минулому році у фотосесії для календаря взяли участь  юні спортсменки, з кожної області України, які займаються боротьбою.

І кожного року календар – це не просто красиві фотографії. Щоразу він несе в собі певну ідею та місію. Про спорт, здоров’я, красу, сім’ю, досягнення, про Україну. І от цього року автори проекту Євгенія Павлова та Марія Мороз присвятили календар цінностям, які є в житті кожного спортсмена, кожної людини. Адже для кожного з нас такими важливими є турбота і підтримка, командний дух, відповідальність та приклади, які надихають на нові звершення. Хочемо, щоб кожного дня, дивлячись на сторінку календаря на стіні ви згадували про ті речі, які є основою життя. І кожного дня, навіть в непрості часи, спільні цінності будуть об’єднувати нас. Кошти з продажу календаря підуть на лікування маленької дівчинки Марії Сахно, якій з перших днів народження діагностували спинно-м`язову атрофію, на жаль для дитини це вирок, але ми сподіваємось, що спільними зусиллями зможемо зібрати необхідну для лікування суму.

Ну і маємо неперевершену і бомбезну новину! Готові? Цього року матимемо СПІЛЬНИЙ календар жіночої та чоловічої збірних команд з боротьби вільної! Мужність та краса об’єднаються, щоб розказати про те, що надихає і підтримує кожного з них, щоб разом поділитися своїми спортивними цінностями.