Вашій увазі підбірка борцівських новин з усієї України

Прес-конференція академії боротьби Прикарпаття

Віце-президент Асоціації вільної боротьби України Едуард Прощук та тренер Іван Курилюк розповіли журналістам про здобутки вихованців академії ім.. Федоришина

Репортажі про здобутки Дніпропетровських борців та борчинь

Федерація Дніпропетровської області з вільної боротьби підвела підсумки двох Чемпіонатів України серед чоловіків та жінок, які пройшли у 2021 році. Перший з них, серед чоловіків, відбувся у Харкові. Національний Чемпіонат став основним етапом відбору до участі в чемпіонаті Європи та ліцензійному турнірі. Особливу надію тренери покладали на дніпровця Муразі Мчедлідзе, який є реальним претендентом на олімпійську ліцензію у ваговій категорії 97 кг. Він гарно провів турнір, у півфіналі здолав фаворита змагань Валерія Андрійцева, але у фінальному поєдинку, маючи перевагу, прикро програв своєму молодому супернику Магамеду Закарієву з Одеської області.

Репортаж про турнір Матюха

У м.Токмак Запорізької області 5-7 лютого 2021 року під патронатом міського голови І.Котелевського відбувся Всеукраїнський турнір з вільної боротьби, присвячений Дню міста і пам`яті П.Матюха.

Юнацький чемпіонат Кривого-Рогу

6 лютого на базі ДЮСШ №2 пройшов відкритий юнацький чемпіонат Кривого Рогу з вільної боротьби.