НОК України продовжує в 2021 р. серію з 20 вебінарів для тренерів, спортсменів та фахівців з організації та управління спортом. Четвертий вебінар відбуватиметься 31 березня.

Дорогі друзі! Запрошуємо Вас на онлайн-семінар, де Ви зможете отримати нові знання та цінний досвід. Тема семінару: «Періодизація річної підготовки спортсменів (історія, сучасний стан, альтернативні підходи, типові моделі, етап безпосередньої підготовки до головних змагань, зв’язок з етапами багаторічної підготовки)».

Лектор: ПЛАТОНОВ Володимир Миколайович – доктор педагогічних наук, професор олімпійського інституту НУФВСУ, співголова комісії НОК України «Інновації в спорті».

ОРГАНІЗАТОРИ: – Національний олімпійський комітет України – Міністерство молоді та спорті України – Національний університет фізичного виховання і спорту України Дата проведення: 31 березня 2021 року (середа) Час проведення: 13:00 -15:20 Формат проведення: онлайн Реєстрація на онлайн-семінар за цим посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdTnSqr5HOiunU5TIB3-uLS8IC7fR_m4jfb1epT1cguijNFnA/viewform

*Попередня реєстрація триває до 13:00 30 березня 2021 року. *Інструкцію для підключення та код доступу для участі у відео-зустрічі отримаєте на особистий Е-mail 30 березня 2021 року (вівторок).

*УВАГА!!! Кількість місць обмежено! Організатор залишає за собою право призупинити реєстрацію у разі заповнення квот учасниками.

ДЯКУЄМО! ДО ЗУСТРІЧІ 31 березня 2021 року (середа) о 13:00 в онлайн-режимі.