В цьому році Україна вперше офіційно відзначає День Тренера!

Тренер – ключова фігура підготовки спортсмена. Він допомагає досягати спортивних результатів, навчає ставити цілі й досягати їх, виховує силу волі. Тренер завжди поруч зі спортсменом у процесі його підготовки та змагальної практики.

Українські тренери здобули в світі неабийякий авторитет, адже вітчизняні борці завжди повертаються з міжнародних стартів з медалями.

Бажаємо нашим невтомним наставникам терпіння з вихованцями, успішної реалізації їхнього таланту і, звичайно, процвітання в тренерській кар’єрі. Нехай у Вашому житті буде якамога більше кубків і нагород, а, головне, сил і здоров’я, енергії і успіху. Залишайтеся чудовим прикладом для своїх підопічних і ставте нові рекорди!

Вся борцівська родина та всі прихильники нашого виду спорту пишаються нашими тренерами та відчувають величезну вдячність за їх щоденну працю на благо країни.

Вітаємо всіх дитячих тренерів, адже саме на них лежить величезна відповідальність – закласти фундамент майбутньої боротьби. Вітаємо всіх особистих наставників, адже саме вони щодня поруч з нашими чемпіонами, підтримують їх в моменти перемог чи поразок. Вітаємо тренерський штаб національних команд – адже вони захищать честь країни на світовій арені.

Віримо в майбутні перемоги!