Вітаємо вас із Днем фізичної культури та спорту – святом прославлених спортсменів, тренерів і всіх, хто просто веде здоровий спосіб життя! Це свято , яке уособлює велич сили духу, мужності і патріотизму наших людей, залучає до своїх лав прихильників здорового способу життя, сприяє його популяризації і розвитку, наслідує славні традиції українського народу.

Борці завжди були в авангарді українського спорту. Зв`язок поколінь, щоденна важка праця та цілеспрямованість дають результати.

Слова глибокої вдячності висловлюємо ветеранам спорту, тренерам, викладачам, які присвятили себе вихованню молоді, посіяли зерна спортивних успіхів, проводять значну роботу із залучення до занять фізичною культурою і спортом учнів та студентів.

У день професійного свята бажаємо нашим тренерам, спортсменам та функціонерам успіхів у благородній справі популяризації здорового способу життя, залучення громадян до занять фізичною культурою і спортом. Міцного всім здоров’я, родинного щастя, невичерпного оптимізму, натхнення у здійсненні всіх починань та задумів, нових спортивних звершень.

Асоціація вільної боротьби України