Олександра Хоменець здобула бронзову нагороду чемпіонату світу в Осло!

Вітаємо Олександру та тренерський штаб!

Олександра, дебютувавши на чемпіонаті світу серед дорослих, своїм виступом порадувала не тільки саму себе та своїх рідних, а й тренерів та вболівальників. У бронзовій сутичці вихованка Ореста Скобельського та Андрія Бирки перемогла росіянку Ольгу Хорошавцеву, при чому поступаючись по ходу сутички з рахунком 0:4.


Орест Скобельський, тренер Олександри Хоменець поділився враженнями з Львівським управлінням спорту:
“Це перший дорослих успіх Олександри і я дуже задоволений її виступом. Ми з Олександрою дуже амбітні і я її налаштовував проявляти свої сильні сторони і обов’язково робити технічні дії. У поєдинку з японкою, яка, до слова, виграла чемпіонат світу, вона також мала шанс. Будемо аналізувати її боротьбу, ще багато роботи у нас над помилками. Особливо мене радує те, що Олександра перемогла діючу чемпіонку Європи росіянку Хорошавцеву та срібну призерку чемпіонату Європи поляку Засіну.”

Андрій Стаднік, головний тренер жіночої збірної України з боротьби
“Про Олександру можу сказати лише хороші слова, оскільки вона
перемогла двох титулованих суперниць – призерок чемпіонату Європи та світу, учасниць останніх Олімпійських Ігор. Вона показала характер і усім довела, що достойна виступати на найвищому рівні. Олександра – молодець. Цей рік для неї дуже непоганий в спортивному плані. Якість боротьби також мене порадувала. У неї може бути світле спортивне майбутнє. “