Спортивний рік добігає кінця  і жіночій збірній під керівництвом Андрія Стадніка та Володимира Євонова зборотьби є чим пишатись. Дівчата тріумфували на чемпіонатах Європи та світу, здобули дві олімпійські медалі, доросла команда стала віце-чемпіонами на континентальній першості у Варшаві, а збірна U23 визнана найсильнішою командою в світі. Але спортивне життя не передбачає канікул. Одразу після одних змагань розпочинається підготовка до наступних. І тренерська рада вже планує підготовку до стартів 2022 року.

Проте, щоб показувати відмінні результати спортсмен повинен мати можливість та умови для повноцінного відновлення. І завдяки зусиллям генерального секретаря Асоціації вільної боротьби, ВО державного тренера Андрія Блажейко та партнерам збірної ТМ Лімо та ТМ «Карпатська джерельна» в наших дівчат є можливість пройти оздоровчий збір в одному з кращих санаторіїв Карпат.

Після насиченого змагального року жіноча збірна вирушила до Трускавця, де в готельно-курортному комплексі «Карпати» проходять відновлювальний збір. Дівчата проходять фізпроцедури, сеанси лікувального масажу, приймають мінеральні ванни, мають доступ до басейну, сауни і звичайно тренажерного залу. А головне щодня п’ють цілющу трускавецьку воду, відому по всій країні.

Сучасний Лікувально-Діагностичний Центр комплексу є одним з найефективніших у Трускавці завдяки великій кількості новітніх діагностичних і лікувальних процедур, а також висококваліфікованому медичному персоналу з великим досвідом роботи. У Центрі розташований власний бювет цілющих мінеральних вод курорту Трускавець з елементами безконтактного підігріву.

Асоціація вільної боротьби України вдячна керівництву комплексу «Карпати» за можливість організувати збір національної збірної в такому комфортному та мальовничому місці.