Ще місяць назад наші спортсмени наполегливо готувались до рейтингового турніру та чемпіонатів Європи. Попереду були конкретні цілі і збірні команди з впевненістю розпочинали новий Олімпійський сезон… Однак вранці 24-го лютого на нашу державу напав давній ворог українського народу –  здичавілий кацап. Країна-агресор, що вже давно прославилась в спортивному світі допінг-скандалами, вирішила порушити не лише спортивні принципи, але й загальнолюдські.

Завдяки зусиллям Асоціації спортивної боротьби України та підтримці світової борцівської спільноти – UWW відсторонив збірні команди росії та білорусі від участі у міжнародних змаганнях та скасував усі змагання, що повинні були відбутись на території окупантів. В боротьбі прийнято поважати суперника, а тиснути руку тим, хто заплямував себе кров’ю невинних людей та дітей – ніхто не хоче.

Сьогодні весь український народ об`єднався щоб захистити свою землю та своє майбутнє. Весь світ захоплено дивиться на мужність та героїзм нашої країни. Наші борці вийшли з тренувальних залів на вулиці та долучились до батальйонів Територіальної Оборони. Завдяки співпраці АСБУ з іноземними партнерами вдалось вивезти більшість наших борчинь з дітками закордон, де вони продовжують активно тренуватись, аби невдовзі знову захищати честь жовто-блакитного стягу. Деякі дівчата залишились на місцях та займаються волонтерством. Кожен на своєму місці і кожен як може наближає мить ПЕРЕМОГИ!

Нагадуємо, що тримати контакт з Асоціацією спортивної боротьби України ви можете через електронну скриньку: asbuwrestling@gmail.com