Триває сімнадцята доба як рашисти напали на нашу землю. Український народ разом з військовими, ТерОбороною та простими громадянами героїчно протистоять російському вторгненню.

«Нам зараз потрібна допомога кожного українця, саме тому попри бажання борців їхати на чемпіонат Європи в Угорщину, я активно закликаю спортсменів записуватись у ТерОборону, волонтерити та разом стояти на захисті нашої України. – заявив Президент Асоціації спортивної боротьби України Юрій Копитко. – Ми готові організувати на Західній України спортивні збори, для підтримання форми спортсменів чоловічої збірної та повноцінних тренувань.»

Натомість жіночій збірній обов’язково потрібно їхати на чемпіонат, щоб знову продемонструвати світові наші здобутки та волю до перемоги. Президент Асоціації Спортивної боротьби України  Юрій Копитко та головний тренер жіночої збірної Андрій Стадник зараз займаються організацією безпечного доїзду наших борчинь в Польщу, де дівчата зможуть пройти навчально-тренувальний збір.  А після збору вирушать до Будапешту на чемпіонат Європи.

Спортивна мотивація та перемоги зараз важливі як ніколи!

Спільно ми зможемо перемогти у цій боротьбі за нашу незалежність та наше майбутнє! Слава Україні!