Три тижні Україна чинить героїчний спротив москальским окупантам. Орда ніколи не здолає волелюбний народ, народ який готовий боротися за свою Свободу до останнього!

Жіноча збірна з вільної боротьби прийняла вольове рішення приймати участь в чемпіонаті Європи. Дівчата висловили готовність захищати честь країни в цей непростий момент. Президент АСБУ Юрій Копитко підтримав бажання спортсменок та почав шукати можливості для підготовчого збору за межами країни. Як повідомлялось частина команди вже розпочала тренувальний збір у Польщі.

А сьогодні за сприяння Асоціації спортивної боротьби України,  державному тренеру Андрію Блажейко та головному тренеру жіночої збірної Андрію Стаднику вдалося організували виїзд іншої частини Національної збірної до Угорщини, де дівчата також розпочнуть підготовку до континентальної першості.

Наразі наставник зірної Андрій Стадник не озвучив остаточний склад учасниць. Але всі наші борчині готові перемагати. І немає сумнівів, що невдовзі в Будапешті неодноразово лунатиме гімн України.

P.S. Нагадаємо, що 2 березня 2022 року United World Wrestling відреагував на заклик Асоціації спортивної боротьби України та скасував усі заходи, що мали відбуватись на території росії та білорусії, а також постановив, що спортсмени країн-агресорів не будуть допущені до міжнародних змагань під егідою UWW. Отже представників мельдонієвих племен на чемпіонаті Європи в Будапешті ми не побачимо.