Жіноча збірна України посіла друге загальнокмандне місце на чемпіонаті Європи!!!

Воля до перемоги, як і прагнення свободи, прошиті в українській ДНК. Більше місяця на нашій рідній землі триває війна, але українські борчині знайшли в собі сили взяти участь в Євро 2022.

Завдяки зусиллям Асоціації спортивної боротьби та підтримці дружніх федерацій сусідніх кран жіноча збірна пройшла тренувальний збір у Польщі та Угорщині.

В результаті п`ять медалей здобули українки на чемпіонаті Європи в Будапешті!!!

ЗОЛОТО

Аліна Грушина-Акобія (КИЇВСЬКА ОБЛ. БРОВАРИ)

Тетяна Ріжко (ХЕРСОНСЬКА ОБЛ.)

СРІБЛО

Олександра Хоменець (ЛЬВІВСЬКА ОБЛ.)

БРОНЗА

Алла Белінська (ХЕРСОНСЬКА ОБЛ.)

Ілона Прокопевнюк (ДНІПРОПЕТРОВСЬКА ОБЛ.)

Вітаємо наши дівчат, наших тренерів та всіх вітчизняних вболівальників!

Ці медалі далися непросто, адже рідні та близькі наших борчинь залишились на батьківщині і в кожної спортсменки болить душа за рідну землю. Дівчата не просто захищали честь жовто-блакитного прапора, вони представляли героїчні УКРАЇНСЬКІ МІСТА: БРОВАРИ, ХЕРСОН, ДНІПРО, ЛЬВІВ. Кожне з цих міст зазнало бомбардувань путлерівської орди. Але українки здобули перемогу на спортивному фронті та в черговий раз продемонстрували світові мужність та завзятість українського народу! Віримо, що невдовзі переможе і цілий Український народ!

Дякуємо Міністерству молоді та спорту Збройним силам України Президенту України та Всьому українському народу, що героїчно захищає нашу землю від рашистських загарбників.